Elke seconde telt...

Contacteer ons

Algemene Directie Civiele Veiligheid
FOD Binnenlandse Zaken
Leuvenseweg 1, 1000 Brussel 
www.civieleveiligheid.be

Meer informatie 
com.scv-pcb@ibz.be  Disclaimer & Privacy

Wanneer je met ons contact opneemt, worden jouw gegevens verwerkt door de Algemene Directie Civiele Veiligheid van de FOD Binnenlandse Zaken, die de verwerkingsverantwoordelijke is. Jouw gegevens worden enkel doorgegeven aan de hulpdiensten en worden niet doorgegeven buiten de EU.

Wij verwerken jouw persoonsgegevens enkel om je vraag naar informatie of jouw klacht te kunnen behandelen. Wij gebruiken de gegevens niet voor commerciële doeleinden en bewaren de gegevens enkel voor de tijd die nodig is om jouw vraag te beantwoorden. Zij worden verwijderd na twee jaar.

Je kan jouw recht van toegang, verbetering, beperking of verzet tegen de verwerking van jouw gegevens uitoefenen bij onze DPO via het formulier (online of Word) dat beschikbaar is door te klikken op de volgende link: https://ibz.be/nl/hoe-kunt-u-uw-rechten-uitoefenen.Het Word formulier moet per post verstuurd worden naar de DPO van de FOD Binnenlandse Zaken,  Park Atrium – Koloniënstraat 11, 1000 Brussel.

Om meer te weten te komen over ons privacybeleid: https://www.ibz.be/nl/privacyverklaring.

Indien u, na contact met ons te hebben opgenomen, vindt dat uw rechten niet worden nageleefd of dat de verwerking van uw persoonsgegevens een inbreuk vormt op de AVG, kan u ongeacht elk ander administratief of rechterlijk beroep, een bezwaar indienen bij de Gegevensbeschermingsautoriteit (GBA):

Gegevensbeschermingsautoriteit 

Drukpersstraat 35
1000 Brussel
02 274 48 00
contact@apd-gba.be

www.gegevensbeschermingsautoriteit.be